Instagram #pictures

Jeg er mye flinkere til å oppdatere instagram, enn hva jeg er til å oppdatere blogg, mye av grunnen til det er vel enkelt og greit fordi jeg trenger ikke hverken skrive/eller legge så mye i/og ved det, i forhold til hva man burde gjøre på en blogg for at det skal være interessant. Jeg kunne jo eventuelt gjort om bloggen min til en bildeblogg, men har ikke så veldig lyst til det heller, egentlig. Av og til kan det hende jeg har lyst til å legge igjen ett eller fler ord, og da er det greit å kunne ha en vanlig blogg, selvom jeg ikke bruker den så mye. Jeg er stadig innom bloggen for å sjekke, men som dere ser så er det sjeldent jeg legger igjen noe. Ser på statestikken at det er folk innom bloggen min hver dag, og det setter jeg utrolig stor pris på! 

 
Ellers går det ganske greit med meg, og jeg har endelig lært meg å lage fiskebensflette, som dere ser på to av bildene under her. Syntes det er så sinnsykt stilig, har igrunn alltid syntes det, så er veldig fornøyd med at jeg gadd å ta meg tid til å lære det. Overaskende nok, så var det utrolig enkelt, man skulle ikke tro det når man ser på fletten! Jeg har også vært barnevakt for ikke så altfor lang tid tilbake, derfor er grunnen til at det bilde er med under her. Bare se på de skjønne, små hendene. Helt nydelig.
 

For å oppdatere dagen idag så har jeg brukt tiden min ute på terrassen og bare slappet av i solen med både ett glass istè fersken, og en skål med jordbær og is. Forfriskende når det er så fint og varmt vær. I det siste har vi hatt ganske mye drittvær, men både på dagen igår, og i hele dag har vi hatt fint vær. I går på kvelden kom det et skur, men idag har det ikke vært annet enn sol. Dere ser hvilken nydelig utsikt jeg hadde idag, hvis dere tar en titt på den øverste remsa med bilder, det bilde under skålen med jordbær. 

Slik som nå, så føler jeg det er fint å kunne ha en blogg, hvor jeg kan legge igjen litt minner, interesser, eller kanskje meninger om forskjellige ting, eller rett og slett bare legge inn ett dryss med bilderas. For å avrunde det hele, så sier jeg igjen, setter utrolig pris på dere som leser bloggen min, og dere som kommenterer og sender meg brev, det er veldig koselig!  Nå må jeg nok avslutte, skal lage taco til kvelds! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits